Ska ta mitt pick och pack och sväva mot bättre tider

Önskar jag vore sjukt smart! Vill åka utomlands på upptäcksfärder, leva i andras kulturer, uppleva olika religioner, komma på nya uppfinningar osv, vill vandra i tropiska skogar och få en inblick i den naturen! Vill helt enkelt åka härifrån ett tag! Men så enkelt är inte livet, ibland kan det helt enkelt suga koskit (ursäkta mitt språk) Men nog om det! Ska slänga mig i soffan och vänta på bättre tider. Typ som helg! goa grejer. Take care.

Har en crush i den senapsgula västen!!!!


Come fly with me let's fly

Skolan till kvart över 5, träffat Carrolajnen på en fika och en sväng på stan, hem och käka! Nu ropar soffan! Take care.

Tycker låten är lite härlig sådär!  Får lust att åka flyga i väg nånstans och bara leva livet! Ce la vie!


You just to good to be true

Hemma på svensk mark! Känns underbart att träffa skaran, men måste säga att ett par dar extra hade inte suttit helt fel! Ialf, har inte riktigt haft tid att va inne här, mkt att ta igen när man åker iväg! Men så värt det! Hade en toppen resa, massa sol, bad, shopping och mat! En relax resa helt enkelt. Precis vad jag behövde! NU ska ja slappa framför film, redigt trött efter 3 timmars konstruktionsprov, stanna två timmar extra, och sedan tagit en fräckasväng och stan med my lovely Carro! Blir kanske filmkväll med dear Issa sen! GÖTT! Imorn blir det utgång med tjejerna! Hoppas även att ja träffar Denise snart! saknar pepparkakan STARKT! Menmen. filmen väntar! Take care.

Bjuder på lite gamla bilder!!!
Änglar hela bunten.

   


Ha den aran

JAG HAR GLOMT EN VALDIGT STOR HANDELSE! En validigt bra maniska vid namn issa fyllde 20 stora ar haromdagen! En underbar manniska och vi ja ar valdigt glad over att va hennes van! Sa ett sjukt stort GRATTIS lortis! <3

Verkligheten ar verkligheten, drommar ar battre

sonderbrand, men lycklig har anda! Tror ja stannar.


Ni satter min varld pa ratt plats

Sitter pa ett litet internet cafe, efter att kommit in fran stranden! Haft super fint vader dom senaste dagarna, dock lite svalt idag! Menmen. Vi bor i en super fin liten lagenhet, i ett lyxigt litet omrade! Storsta fina husen ja sett pa valdigt lange! Palats liknande saker! Ialf, blir inte sa mkt mer skrivande nu, efetrsom tiden gar ut snart! Men ja maste bara saga att ja saknar tjejerna dar hemma! Karlek till er!!! <3 Take care!

We will come for the good things

Nyss kommit hem efter en förmiddas jobb! Är sjukt trött nu, så ska ta och sova lite midda innan det blir att fixa sig för kvällen! Idag blir det utgång, var ett tag sen nu! Och imorn drar vi mot varmare ställen UNDERBART! Take care.






It kills me to say




When we hear the music we disappear in our own thought's

Sitter och och njuter av att det endast är 2 dagar kvar innan vi drar oss till Spain! Njuter även av att jag kom hem med två par skor idag. Sved i plånboken, men kändes värt! Nu vill jag ha helg, så in i BOMBEN. Film maraton imorn med Denise, och en superutgång på lördagen med Carro och Madde UNDERBART, och på söndag så sätter vi oss på planet. Känner att jag behöver koppla bort alla tankar ett tag. Nog om det! Känner mig som värsta tanten när jag säger det här... MEN jag ska hoppa i säng och läsa lite tills jag somnar. Är så trött att det gör ont! Take care!




Du kommer aldrig kunna hålla mig tillbaks



Många av oss tycker något
andra river ned det och driver tid med att titta på.
Skrivna ord finns kvar för gott
det du säger bleknar bort
Du är och kommer alltid vara rädd


Det är ingen vanlig dag nej det är någons födelsedag

Tillägnar det här inlägget åt en väldigt fin vän vid namn Carolina Thuleman. För 19 år sedan föddes hon på denna jord, och det är vi glada för! No matter what är jag glad att vara din vän, hade inte varit rätt utan dig <3

En oldie.


Måste lösa svaret på livets stora gåta

Måste bara börja med att säga att jag är världens sämsta pluggare. Jag suger på det helt enkelt! Ialf, så ska jag tvinga mig att läsa på engelskan efter käket. Var bara tvungen att berätta att jag nu har planerat in en ganska lång tid framöver vad jag ska göra i mitt liv! Framtiden ser alltså ljus ut för Bästa Denise och mig! Känns skönt att ha en plan. Men planerna håller jag för mig själv ett tag!
Slutade tidigt idag ialf, så mötte upp Carro och käka lite, sedan drog vi vidare och mötte sedan upp Issa. Mkt trevligt, så eftermiddan bestod av att ränna runt på stan med Issa för att leta efter en present till en viss Carro som fyller år imorn (WUHU). Kanon! Men tar upp mer om det imorn. Blev lite glad när jag kom hem förresten och såg att pernilla hade städat mitt rum lite! Väldans gulligt asså! Men nu blir det käk. Take care! 

 

Vi siktar mot den bästa sidan

Känner att dagarna börjar bli så sena när man bor ute på landet. Men ialf, hinner aldrig ha tråkigt vilket är postivt!
Gick igenom våra projekt arbeten idag, och jag känner att ja är ganska nöjd med mitt ändå. Om det blir som ja tänkt, vilket vi hoppas starkt på! Aja. Sista veckan innan vi drar oss iväg till spanien ett tag och slappar lite. Underbart. Och i veckan ska mycket hinnas med. En födelsedag ska firas, skolan ska hinnas med, roliga människor och utgång och tillsist packning osv. Bara att tagga till helt enkelt. Hålla huvudet på skaft liksom. Men ska sluta babbala nu och slöa framför en film innan ja sätter mig vid andra datan och skriver en rapport om renässansen. Lovely shit! Take care. 



Vi lär av de misstag andra gör

Känns som för varje dag som går bli jag tröttare och tröttare, börjar bli lite läskigt. Jag sover mer än jag någonsin gjort, och ändå vill jag sova mer. Dessutom känner jag mig hela tiden stressad, men ändå inte. Mer som "Jag har så sjukt mkt att fixa, men orkar inte idag, allt ordnar sig." Deprimerande ? Jotack, rätt så. Ialf har jag haft en kanon helg i skåne. Mår bra av att va där. Andas den skånska luften, gå på de mysiga innegatorna i Malmö, sitta och lyssna på min sjuka men den mest humoristiska härliga släkt man kan ha, Tell's är helt enkelt inte riktigt som andra. Ja kommer bort från verkligeheten en stund! Men nu ska jag minsann sova, falla in i drömmarnas land ett tag! Take care.




Don't ever look back


RYNKOR ÄR SPÅR EFTER VÅRA LEENDEN

Nyss hemkommen från stan! Har inte riktigt vant mig det här med att passa bussar än. Men man vänjer sig väl hoppas jag!!!! Skola först och efter det en fika med treon (Sandra Erika och Malin). Mkt trervligt, sen vidare för att möta upp Piff och Puff (Issa och Carro) för en fika med dom, sen hem till carros nya place en stund och sen vidare till bussen. Man kan hinna mkt på en dag! Är dock sinnes sjukt trött nu, så ska väl snart hoppa i säng! Tidigt upp imorn igen, sen fredag, och då drar jag mig till Landskrona under helgen, suuuper. Och nästa helg händer det vi väntat lääänge på, vi drar oss till Spanien. Ska bli galet skönt! LÄNGTAR. Förresten känner jag att mina inlägg börjar bli så sjukt tråkiga. Måste komma på nått att börja skriva om, nått kul, intressant och lockande. Blir en funderare på den. Aja. Sleep tight people. Take care!


RSS 2.0