Du måste tro motivet, kommer aldrig matcha ramen

Sitter i älskade landskrona! Mamma och jag kom in för en stund sen efter att ha suttit på kinaresturangens uteservering och käkat super god mat! Är väldigt pigga efter att vi kom hem vid halv 1 i natt, och var klara med att bära möbler vid halv 2! Sedan somna vi vid halv 4-4 tiden! Helt sjukt hur kul det kan va att lyfta möbler, fick en jädrans massa skratt attacker när jag mamma och rada skulle få upp soffan i trappan! Ialf så känner ja för att gå ner till havet och lägga mig för att försöka bli lite... (nu tror ni jag ska säga brun meeen nope) beige ialf. Alltid nått! Men vet inte ja pallar gå asså! Dessutom måste jag tagga till imorgon då ja ska upp sjuukt tidigt och jobba! SNARK*. ( Jag är en av de lataste människorna ). Aja. nog om det! Take care.

ODYLINE.


I wanna be a billionaire

Blev en vääldigt lugn och skön midsommar för min del. Slutade med att jag och malin hamna på min balkong, tog det lugnt och snacka massa. Mkt trevligt! Nu fixar jag mat åt mamma och Rada som är på väg in bland norrköpingstrakter från Skånelandet. Sen blir det att sätta sig i bilen och åka långt! Yes box. Min tur att jobba lite, så blir borta en vecka. Lite skönt sådär enligt mig. Ska ju spendera tid med mamma också, är aldrig fel. Hoppas ni haft en toppen midsommar folk. Take care!


Don't make a sound

Vakna imorse i panik av att det va så sjukt kvavt i mitt rum så andades knappt. Öppna förnstret tog nåra djupa andetag och somna om. scary asså! Ialf hade jag en as bra kväll igår med underbara Madde!! Gick först till trädgårn, men så sjukt mkt folk där så vi drog till Asti istället. Blev bjudna på lite cider, vin och pizza (Galet god!) Nu ska jag börja fixa ordning mig lite. Ska förmodligen ta en sväng på stan med Carrolajnen, och sen ut till huset och skruva ihop mina möbler. Det här var sista natten i lägenheten! Känns både bra och lite tråkigt. Aja! OFF WE GO! Take care.


Får bli en student bild på mads! Full och glad liksom! Wuhu!


Jag blir så dum av dig

Börjar kännas lite som jag bor själv här i lägenheten! Redigt segt äre vill jag lova. Ialf, har jag vart i huset och målat mitt rum... blir superfint... vitt och ... vitt! Ett klassiskt och enkelt rum! Kanon. Hade förresten en toppen kväll igår ute i sörping med snyggisarna! Känns konstigt att inte träffa dom varje dag! Ialf, ska väl däcka framför tv:n! Take care!

Lindex. Gina Tricot. Topshop. BikBok.


Du lär väl lämna snart, men här står jag kvar

Blir ett litet inlägg här innan ja ska springa på körlektion!! Dubbel idag! Får se hur dant det ska gå. Har packat lite av det sista också... himla tråkigt att packa asså! Aja. Take care!

Galet bra låt!


You don't mean anything anymore

Har spenderat HELA dagen på IKEA! underbart! shoppa loss, käka god mat osv. Fick med mig ett nytt rum hem! Kändes brabra! kommer bli galet fint också! Btw. Helt sjuuuuuuk kväll igår! Men jädrans va kul det va. Va sjukt tråkigt att säga hej då till älskade Elise, men vet att hon kommer att ha det sjukt bra! Och hej då för sommarn till älskade Sosso! äventyrliga tjejer det där! Så sjukt hur vi alla kan va så olika men ändå fungera så bra ihop, och även fast man inte ses så ofta ändå veta att man alltid har personerna vid sin sida! Det är det som kallas äkta vänskap. Men nu ska ja snart hoppa i säng. sjukt seg! Blir lite för mkt av det goda ibland så. Imornkvällblir det att ha myskväll med mina snyggisar! UNDERBART!! Take care.

Bland annat ska den här underbara tavlan hänga i mitt rum! Gött.


You're on the frontline, Everyone's watching

Tro det eller ej, men jag lagar mat! God mat också. Får snart lite sällskap av Denise Carro och Adam! Trevligt värre! Blir en chillkväll med god mat och snacks på balkongen! Min sista vecka som stadsbo! Sedan är det ljunga som gäller! Take care!

Time to hide!




I love the way you lie

EMINEM.

-Space bound


-You're never over


Feat. Rihanna - Love the way you lie


Var bara tvungen. Hur bra liksom ?????


Så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över, nej

tja tja bloggen! Nevars. Fick pallra mig upp riktgit ridigt imorse för körlektion! ( Lite flum nu ) Trötter jag va, men ja rulla på. Och nu är det packa packa packa som gäller. snark* Jag är mer för att packa upp! Sååå mkt roligare. Take care. 

Jag och lilly! Min nya kompis. Gött! 

 


I think of you tonight

Dags att hoppa i säng. Imorn en morgonsväng på stan med Denise. Sedan umgås med Carro! Tummen upp.


I fell in love at the seaside

MITT KVÄLLSTÄNKANDE! - Jag ställer kl. på halv 9, vilket betyder att jag kan börja med en powerpromenad, så jag sedan hinner hem till sommarlovsmorgon ( japp. ja kommer förbli ett barn). Sen har jag hela dan på mig att gör vettiga saker ( vad det nu skulle va). MITT MORGONTÄNKANDE! klockan ringer* -neeej. Liten stund till... klockan ringer igen*- neeeej, liiiite till. Och så håller den på ett tag. Tills ja kollar på klockan och den är 11 helt plötsligt! PANIK upp ur sängen, slänger i mig frukost, sätter mig på soffan... kollar runt lite och tänker... - Nu då ?! Ahopp.. Det var min förmidda! Nu är det kväll och jag har befunnit mig hos Emeliie. Mkt trevligt! Och nu är jag hemma igen! Helt tomt här. inte ens en hund. sjukt trist... Tror ja behöver köpa mig ett liv! Ajaaaa... trevlig kväll people! Take care.

Nåra favoriter av THE KOOKS! BIG LOVE.

Always where i need to be

 
Match box


Gap


Seaside


Can't find my way home anymore

Hatar vädret idag! kvavt, på gräns till reg, smått kallt som snabbt övergår till jätte varmt. Exakt sånt väder som man får extrem huvudvärk av! Sjukt irriterande rent ut sagt! Ialf, så har jag vart en sväng i stan med Carro och Adam, sen drog jag mig mot körskolan, hann plugga en snabbis, körlektion, och sen hem! Nu känns det som ja kommer få migrän snart så ska slänga mig i soffan en stund! Jag har bestämt mig för att shoppa nått imorn också... mm... nått litet ialf! Rea på monki ju, alltid värt en koll! Och så ska jag säga en sak som man inte får säga sån här tid! - Jag vill spola fram tiden till skolan börjar igen! Gillar inte lov riktigt. Man blir så lat, orkar inget, osocial och bara allmänt seeeg! Aja, slutsnackat för min del! Take care!

Lite insperation kanske ?!






Vi gör det vi vill göra, resten är fejk

Fint väder första dan på sommarlovet ?! booooring. Anyway!
ETT STORT FET GRATTIS TILL ALLA ÄLSKADE STUDENTVÄNNER. Hade riktgit kul igår. Utspring på kungsgård, middag hos carro, sen utgång!! Och idag är man trött (fast bara trött). Ledsen att jag inte kunde se alla springa ut också! Menmen, ja hoppas ialf dom hade en underbar dag!
Sitter o väntar på att pappa ska komma hem nu, sedan blir det förmodligen att kolla på tapeter till våra nya rum! Göööttt. Ska ha DH-maraton med Carrolajna sen också! mucho trevligt. Känner inte för så mkt annat idag, känner mig helt svullen i käften. Aja... "Vill man vara fin får man lida pin" eller vad det nu är man säger. Ska se om ja kan nåra bilder sen igår också! (Måste nog skaffa mig en kamera) Take care.

DAGS ATT NJUTA AV SOMMAR OCH LEDIGHETEN!




Allt var svävande men nu så ser ja klart

KÄNNER MIG SÅ JÄVLA DEPP, ful och bara allmänt äcklig. Visste inte att det skulle påverka så mkt. AJA. Ikväll är det bara jag hemma så jag fick låna lily ikväll för lite sällskap ialf! hihi. Sötaste hunden ever! Ska se om ja kan fixa ett litet kort på minisen! Och dessutom gjorde mamma mig sååå mkt gladare också när hon berätta att hon köpt ett par vita låga converse åt mig. Åååh, bättre mamma finns inte! Nu ska jag se om ja kan hitta en film och tycka synd om mig själv! Imorgon bitti blir det att gå upp tidigt ännu en dag för dubbel körlektion! Wish me luck. Take care.

Himla snyggt!!!


I wanna be a part of something I don't know

Jag tror jag ska köpa mig ett nytt liv borta i England eller nått. J-VLA b-jshåla norrköping är ibland. Vill inte ha morgondagen heller.
Ska hämta en kartong o roa mig med att packa lite. 2 och en halv vecka kvar. Efter det är ja inte längre en stadsbo!!

Lite bra musik. Lyssna och njut!
 










Dance along with the music

Har vart dålig här på bloggen ett tag, men har haft massa annat för mig! Blir så vid den här tiden antar jag! Dagen har bestått av jobb, och sen grilla i ljunga med pappa pernilla och lilla maja! mys! En helt perfekt söndag helt enkelt! Och det underbara vädret gör inte saken sämre. Dock känner jag saknaden efter mamma... Ialla fall så va vi hos Felicia igår som fyller 19 idag! GRATTIS till henne. Trvligt värre med bra människor. Nu ska jag se klart filmen som går på 3:an just nu, och sen blir det att sova. Inte mkt sovande den här helgen. Kollade när min crazy kusin Samir tog studenten igår, Fick en sån där känsla i kroppen som gör att man ryser, blir så himla avundsjuk så finns inte ord för det. Aja, NÄSTA ÅR! underbart... TAKE CARE.

Aaa, va säger man... Ja och studeneterna. Känns ju... bra!




It's a beautiful day

Har en "tycka synd om mig själv dag idag". Som alla har sett har det vart mösspåtagning, folket verkar så sjukt lyckliga.. Kunde vart min tur , men icke sa nicke. Aja Nästa år DÅ JÄVLAR! Funderar på om ja ska hänga på ut ikväll eller inte... Känns lite segt att gå med ett gäng studenter... eller ?! Kan ju bli kul också. Har sjukt ont i huvudet nu också, mina tänder värker lite, (vill inte ens veta hur det kommer kännas nästa vecka). En sjukt bra sak är ialf att det är HELT UNDERBART väder! How lovely ? Sånt gillar vi! Aja, nu måste ja ialf fall sätta mig och plugga. KUL! Och så har jag nästan fixat klart Denise balklänning. Känner på mig att alla kommer vara gryyymt fina. Take care.

Lite monki och lite Topshop.


Just one hand can heal another

Angels.



We gonna make you feel like shit

SÅ JÄÄÄÄÄÄVL-AAA OMOGNA OCH PATETISKA MÄNNISKOR DET FINNS! ville bara få det sagt. Nog om det. Igår satt ja heeela dan och rå plugga sönder mitt huvud i samhäll (tills Bästa Denise kom och höll mig sällskap framför film och popcorn) och när jag kommer till Fredrik idag säger han att ja inte behöver göra provet om jag inte vill ?! STÖRIT ?!  mm. ialf. Nu ska jag ta en prommis med Carrolajna, sen ska jag in och plugga psykologi. Härligt värre liksom. Take care!


RSS 2.0