ONCE UPON A TIME

Mitt huvud känns som det väger ton! Jag har inte ont i det, utan jag är bara äckligt trött och seg! men ialf. snart kommer Carro, och då ska vi PLUGGA! jag har så sjukt mkt den här veckan att ja tjuter snart. psykololi, samhällsprov och svenskaredovisning på samma dag är inte okej. Vet inte riktigt hur ja ska få ihop det. men antar att det bara är att bita ihop! (se där, inte bara roligt på Mode&design). Take care.

 


Ge mig en chans att förklara jag kommer inte låta dig vara

Suttit 4 timmar på tåg, direkt hem på släktkalas, och sedan ut och övningsköra! Herregud va mkt man kan hinna med på en dag!? Aja, gick riktigt bra ialf. Måste säga själv att jag är riktigt duktig för att inte ha kört så länge! Men ja har ju mitt mål. (ae. säger inget om det)  ialf.. så nu har ju precis duschat, ska snart färga kusins hår och ikväll blir det att möta upp issa och carro för en liten fika sväng, om vi kan hitta nått öppet. Mucsho najs. imorgon skola. *snark. men bara en vecka kvar innan lov. wuhu! Take care.


Ofcourse you did

Älskar låten nedanför! Ialla fall så har jag haft det as bra hos mams! och imorn blir det tåget hem tidigt. SURT! Aja! En vecka kvar sen påsk ialf! vilket betyder lov! Love it. Take care.


Imogen Heap - Hide and seek


Ransom notes keep falling out your mouth

Sitter på tåget till mams. 4 timmar på ett tåg kan tråka ut en så jävla mkt, får kramp i rumpan också! ae... Imorn blir det att åka till svegun (min gammelmormor&morfar) på lite fikatime, där min mormor också kommer befinna sig. MUSCHO TREVLIGT. Sen blir det en sväng på malmö stad, och se om det finns nått ja kan spendera pengar på ? Ska bli så himla skönt att umgås med mamma lite. Btw. sitter en sjukt skum typ på tåget... i samma kupe som vi. Ser ut som en yngre variant av tomten, och han drack tomatsoppa förut ? SAY WHAT? Så käkar han lite nötter då och då, och så läser han en roman. Dessutom sitter det ett weird par här också... ganska unga, men dom verkar lite efter på nått vis, Lite såna hära över smarta naturare. Jag kan se hur dom går runt i skogen och plockar svamp och käkar ostbågar! för det är vad dom käkar nu. (fan va sugen ja blev på det då). Måste nämna en till. En skum lite utländsk gubbe , med långt mörkt hår och stora glasögon, har gått förbi vår kupe säkert... hmm. 70 gr under resans gång, typ smugit förbi. Dessutom kollar han in , och så ler han lite smått in hit varje gång. Börjar bli lite skraj fan! Men nu ska jag lägga ner.  Home soon! eller... om en timme typ... fuck lång tid. Hade skit kul igår btw, med issa carro och nicke! underbart! TAKE CARE.
 
Folk älskar oss!

  


Kanske en annan dag eller i en annan värld

Sitter och knaprar på digistive kex (stavning?) Aja! smakar bra ialf. Surar lite på mig själv för att jag inte tog tag i historian och gjorde ett riktigt bra resultat på provet... men sånt är livet! Har haft en jävla masssa annat skit i huvudet också som stått i vägen! Men i helgen ska jag till min älskade mamma. Jag ska bli frisk. Jag ska bli på bättre humör. Jag ska bara ta det helt lungt och känna mig lite bra för en stund!  Men först ikväll ska jag spendera min tid på världens bar med Issa och Carro! Helt underbart underbara människor! Får se om nicke kanske svänger förbi också ?! Man vet ju aldrig med grabben. Ae, dags att ta sig i kragen, hoppa i duschen lite snabbt kanske ? får se om jag hittar orken till det (Y) Tacke care.

önskeoutfit.




Minns du mig från förr för jag minns dig

Vilken kväll asså!  aja... Nu har jag tränat, vilket gick väldigt bra! Har ju missat träningen under min praktik tid, men nu jäklar är jag igång igen! BTW, kommer issa till hem till stan imorn HAPPYFACE! fy fan va kul det ska bli! Dock åker jag till min älskade mamma i helgen, vilket är så sjukt behövligt just nu. Men sen då jäklar ska vi göra stan osäkert! OCH. nästa vecka ska mitt hår få värsta förändringen.. nevars, men ganska stort! LÄNGTAR! Tacke care.



Ja va full och jag gick i stilett för din skull

Söndag. och mitt huvud säger dunk dunk dunk. Blev nog mer igår än vad ja trodde det blev! Aja. Helt ok kväll ändå... Undrar bara vart allt folk höll hus ?! Ae. på tal om annat så va ialla fall mina kära kusiner förbi här förut, bl a samir som man inte träffat på evigheters evigheter! Men som drog hem mot nässjö sen igen! Kul att se han annars! Nu ska jag fixa ordning mig lite! Bio ikväll. Trevlans! Take care.


Så ung och så lojal

PRADA video av Yung fudong / VÅR-SOMMAR



(HITTA PÅ ELIN KLINGS BLOGG)


To be or not to be

seriööst! ska fan ha dom. lite kär asså.


How long can i go on with this

Spelar lite musik, är lite nöjd över mig själv för hur bra det gick att övningsköra, plus att det går himla bra på praktiken. Mhmm. Känns lite som det går bra nu liksom. Får se hur länge det håller. Imorn ska jag ju till Tandis, och få info. Scaaary, har nästan backat ur asså. MEN nej, kommer inte på frågan! Aja. Är sugen på te, tror det har blivit ett beroende nästan! Take care.




Ack, syndbyberg



Oskar linnros - Ack, syndbyberg


Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Slutade tidigt idag! Kändes helt underbart. men ville ändå stanna kvar på nått vis ! Drog en sväng runt stan för att kolla om det fanns nått att göra av mina pengar på. OCH jaaa, det fanns det såklart, men gjorde aldrig av med nått ialf sån jävla snålis som jag är! Men tror jag ska fixa nått nytt till helgen, känner att jag är lite taggad till lördag trots allt! Skulle hellre vilja sy nått ?! Aja får se! Somna ialf direkt när jag kom hem.  Helt sluuuut! Fattar inte riktigt vrf menmen. Blir sämre också, så kan ju va det. MEN ja STENVÄGRAR att bli sjuk... Finns inte i min värld just nu att bli det. ska väl sätta mig framför tvn en stund med en kopp te! Take care.

En suprise bild. drf ser den lite weird ut!


We make things go around in a way you don't understand

Måste säga att det var en lyckad kväll med bästa tjejerna. TACK för presenterna älsklingar! Lite segt ute än vanligt, men annars så. Äckligt mkt folk ute också, du behövde liksom inte dansa själv utan andra hjälpte till...lite kul sådär! Ialla fall så drog dom flesta ganska tidigt så madde och jag drog över till otten och stannade där resten av tiden till vi mötte på nicke (svikaaaarn) så åkte jag med dom hem, städa lite, sen somna jag riktigt gott i sängen! Tog typ inga bilder alls igår btw. döh tråkigt, men här bjuder ja på en ialf. En liten del av tjejerna som va här!

Nu har jag ialf vart på släktkalas, käkat as god mat... och nu är jag sjukt trött så ska lägga mig på soffan framför en film, såg att johanna hade shelock holmes WUHU! Kanske springer över till lidl o köper nått gott till kanske ?! Hm. lite söndags lyx sådär! Tace care.


Stop talking Start listen

UTGÅNG IDAG! Vara här med alla tjejerna först, sen drar vi mot hugo! GILLART! gillar mina tjejer! Taggad... förutom att hosta inte lägger sig och att jag kallsvettas ?! mhm. tycker lite synd om mig själv asså. men va gör det liksom! Nu ska jag börja fixa och trixa, sen hoppa i duschen. känns behövligt. BTW.ett stort GRATTIS till Alicia som fyller 18 idag, WUHU! Take care.

(pics:ilovewildfox.com)






SO FOLLOW ME DOWN THERE'S A PLACE WE GOTTA GO

Jag är så jävla seg i huvudet. orkar inte tänka. Men gu va ja känner att ja aldrig vill gå till skolan igen... typ... ae, trivs för bra faktiskt, spelar ingen roll att dom kör skiten ur mig. Jag kör på bara! good josse. Btw så shoppa jag lite efter att ja slutat, kändes som ja var värd det... Så två par strumpbyxor, en kjol , och en tröja fick följa med hem, ååh...behövde verkligen nått nytt! Nu ska jag göra så lite som möjligt (så jag kan gå imorn), sätta på en film kanske, skulle vilja åka bort till min älskade kusin som fyller 21 idag ´GRATTIS LIKSOM. WUHU! Men vet inte om mitt huvud pallar det. så ska väl käka lite av mitt godis som ja köpte med hem också, sen ska jag tagga till imorn. yey! Take care.




life is life

Jag ryser... VILL SE DEN NUUUU ! hehe.


My hands are cold

HAHA, jag går som jag fått nått uppstoppat.. aa, ni fattar! Men det är lungt, det är bara mina hälsener (stavning?!) som fuckar. Gör så äckligt ont när jag går, så funderar på att skaffa rullstol! AE, skit samma! La undan ett par skit snygga tights på bikbok idag ialf, men funderar på om ja ska ha dom eller inte... hmmm. ska ialf köpa en skit fin kjol där ifrån! Kanske ska ta o sy nått istället nu när jag har min fina provdocka, mhmm, mkt stolt över den! Nu ska jag hoppa i duschen. TTYL Take care!

btw, så skulle den här tjejens hår sitta fint på mig... japp!


Jag ramlade in på ett discotek sen ramla jag ut så vitt jag vet

Det finns så mkt jag vill göra. Så mkt jag vill ska hända. Så mkt jag skulle vilja vara bra på. Men oftast blir inget riktigt som jag har tänkt mig..  Det är synd när man vills så mkt och allt bara faller till botten! Tror vi tjejer tänker för mkt, vi tänker oftast tio steg före... vilket oftast aldrig leder till något bra ändå, utan endast komplikationer. Och hur mkt vi än anstränger oss i det vi gör , blir vi aldrig nöjda. Vi gör det inte med flit, utan vi vill bara känna att vi räcker till i det vi gör. Det är drf vi älskar komplemanger, men är dåliga på att ta in dom, fast vi kanske vet innnerst inne att det är så.



Jag har så sjuuuuuuuukt ont i fötterna. haha. går knappt att förklara. Fast blir väl så när man är igång 8 timmar i sträck, jisses. Plus att det blev en låååång promenad nu så här mot kvällskanten med carrolajna. Gick riktigt länge! Alltid lika trevligt. Jag är shoppingsugen btw. SOM ETT AS. åååh önskar jag ägde typ 100 miljoner. då skulle jag leva livet... åka utomlands läänge, skulle bjuda med mina kära vänner, och leva loppan. Jag skulle shoppa sönder. Jag skulle köpa ett hus åt min mamma. jag skulle skaffa mig en limo m. chafför. jag skulle starta ett hunddagis för hemlösa hundar. (haha. kanske inte passa in här riktigt. men ändå) ae, ja skulle kunna fortsätta hur länge som helst. men vem skulle inte kunna ?! Ialla fall, ska sluta drömma nu. Missa baletten idag också, ae, ledsen blev ja. Kanske ska roa mig med att träna lite steg ?! Kan behövas, ja ska fan kämpa med den nu, vill komma på den höga nivån. Skulle va så sjukt coolt! ae. dags att sluta babbla. börjar tidigare imron, seegt. men fan, såå bättre än skolan. ÄLSKA kläder! OCH , glömde, fått min provdocka idag , mhm... ååh. glädje hopp där. Kanske kan börja skapa nått fint nu! Gillas! Take care. 

Från d-kullen. 8 veckor gamla är dom där. mucho najs!


Här är scenen varsågod Alla väntar sig nått stort

Kom hem för en stund sen bara, från bion! Riktigt grym film faktiskt. ÄLSKA JHONNY DEPP. mhmm. Nu har jag nyss käkat lite. Skulle kunna somna när som. Och min hosta vill inte lägga sig. OCH den har vart på mig i två veckor nu snart ?! göttans. ae. Annars då ? joo, ja trivs på bik bok. Är bara himla trött! Men va gör det om hundra år !?  Vill ha lördag. Ska bli himlans kul. HOPPAS JA! Aja, ska väl roa mig med nått nu om ja orkar. skulle behöva gå förbi skolan nån dag, buhu typ. Take care. BTW- alla männsikor MÅSTE sluta snacka/skriva om all träning dom måste börja med. herregud...


There's a place we gotta go

Btw ska ja gå med Denise och massa och se Alice i underlandet i 3d imorn. Muscho najs! Älskar låten också.
3oh3 ft. Neon hitch - Follow me down


How does it feel To be different from me

Jag är helt slut. ont i fötterna och trött i huvudet! Men ja överlevde. lite segt att komma hem halv 7 varje dag bara "O Ska sätta mig vid tv:n en stund snart! Btw har jag inte avslöjat mina födelsedagspresenter än! Dåligt av mig. men ska ju ha kalas hos mamma också, så allt är inte klart än, men ialf : En efterlängtad provdocka (kommer hem till mig på onsdag)- Parfym DKNY rosa - Pengar - Fia med hutt. aaa, "pappas sida av släktenpresenter". Mycket trevligt. nu ska ja läsa ELLE som kom hem till mig idag. älskart! en kopp te till gör susen, kanske lindrar min hosta lite.  Take care.

Bikbok insperation.






Lets sing happy birthday

IDAG FYLLER JAG JU ÅR. så grattis till mig typ. nu kommer snart Tessan och Sosso och Jojo. mucsho kul. Delar med mig av min braiga lista. Take care.

öppna:http://open.spotify.com/user/jooossseee/playlist/6kkIxv0NykOO52W9KVRcmn


Utgång igår btw, lite spontant. SÅ GALET KUL! bradär. med Madde och Alexandra. Thanks snyggisar!






Do not break the ice just go with the flow

As mysig dag/kväll igår, först taco med carro och denise, sen svull och DH maraton med Denise, och sen myssällskap inatt, kände att den här helgen får bli en segis helg, orkar inte mkt mer ialf! Och idag blir det väl att fixa här hemma till imorn då släkten kommer hit! aaa. NÅGON fyller ju år, och kanske är den någon JAG ?! Hmm, you never know. Aja, gillar ju inte sånna här dagar ialf så. har lite saker på önskelistan ialf, som jag hoppas hoppar fram. Sen ska jag träffa Tessan och Sosso och käka glass, eftersom Tessan tydligt förklarade att man inte kan fylla år utan att käka glass! Såååå, icecream here i come! Take care.

Skulle vilja ha topshop butiken i förelsedagspresent. Vad sägs om det ?!


Be on time and do it right

Two door cinema club - What you know
Maybe next year
I'll have no time
To think about the questions to address
Am I the one to try to stop the fire?



En riktigt slapp dag måste jag säga! Eller, en massa skrivande men annars så! OCH dom två kommande veckorna nu ska jag spendera min tid på Bik bok. MUCHO KUL! Blev himla glad när dom sa ja! Får hoppas det går bra. Erika och jag tog lite "lunch" på expresso house idag också, vilket va mys! Anti skolmaten är vi kan ja lova! aja... Nu ska jag gå och göra det jag gjort hela den här veckan PLUGGAT ! Take care.


You don't know how to play this game

Fuck på den här stress dan! Till vrinnevi, va modell för carro och maddes praktiska prov (duktiga var dom allt), ner till stan, leta efter en jävla praktikplats som inte finns ialf, sen skynda sig upp igen som ett as för att få ansiktsbehandling av malin. DET va rätt skönt dock. Sen skulle jag skynda mig ner till stan som ett as igen för att möta upp jojo, sen rusa igenom stan, skynda upp till mig, slänga ner danskläderna och sedan dra till dansen. aaa. fy fan! Hem sen ialf, kom på allt jag behövde göra, hur lite tid ja hade på mig och då kom allt fram. och jaa! då var det dags att bryta ihop. Aja, mådde lite bättre efter lite gott käk som pappa och ja laga nu till kvällen. vilket behövdes starkt eftersom jag inte käkat på HELA dan, bra jobbat!!!? aja, ska sätta mig med plugget lite till nu! huvudvärken vill inte lägga sig heller så blir nog att sova tidigt idag. Ae, slut på klagandet. bara två dar kvar sen helg. det gillas starkt. jag har lovat mamma att hålla humöret uppe också så,  ska kämpa för henne. Dags att göra vettigheter. Take care.

Tröstar mig med insperation..




So let the memories be good for those who stay

Nu vill jag ha helg. eller först vill jag ha torsdag. mhm. btw gick mitt svenska prov rätt bra idag. kändes bra! gött. Och nu kom jag nyss hem efter en fika med bästa Denise. mucho najs! Nu blir det att sätta sig och plugga igen. Mycket den här veckan. love it. NOT skulle ut och köra egentligen, men självklart va bilen på äventyr! så blir att brumma lite imorn istället. Take care!


Är inte den som brukar säga sånt här jag ska viska det på bussen hem

Kände för att att ta en paus i plugget och lägga upp dom här. såå fina. Tror jag har en crush i topshop för tillfället. Aja. Har gått en prommis med Carro också. Gött. Nu ska jag nog hoppa i säng snart. Känns som jag ska bli sjuk !!!!? What to do ? Bara för jag fyller år på söndag. Lovar. hehe, ae det ville jag mest bara nämna. chaooo.


Wolud you ever give it all up for this one little thing

Jävla skit helvetes dag fan. Den här dan har gått.. aa ni hörde. No comments. Så nu ska jag deppa och plugga.
Btw så vart jag än kollar så har alla skrivit nått om Anderas Wijk. så nu ska ja också göra det bara för det. vilken härmers I KNOW! Dock tycker inte jag att han sjunger på nått utstickande sätt. Men hans stil? MUMS!

Han kan ju sin sak måste jag säga!




RSS 2.0