Står inte ut står inte ut

Hemma i norrköping igen. Det är snökaos här... Det är inte kul! Men skulle va helt otroligt skönt om dom imorgonbitti sa att bussen härifrån va inställd pga snöstorm så ja fick va hemma ?! Vore väl helt underbart. Ibland är det fördelar med att inte ha tagit körkort än! (Intalar mig själv det för att ja är så desperat efter att skaffa ett). Nej, ska vräka i mig en lussebulle och hälla i mig lite te framför Eclipse och försöka tänka på fördelarna med vintern! Take care!

Får bli en gammal bild från i somras!!! 

Kommer du ihåg hur vi startade ?

Vart på upptäcksfärd i Malmö. Ni vet sån där shopping-upptäcksfärd, Riktig kul faktiskt! Hitta små godingar som fick följa med hem. Mkt trevligt! Förresten vill jag bara säga att jag är ganska trött på att frysa ihjäl (OCH DET ÄR INTE ENS DECEMBER?!?!) och så har jag bestämt mig för att uppfinna en "näsvärmare". Så man slipper se ut som rudolf varje gång man kommer in nånstans! Inte jätte vackert (om man inte är en ren såklart). Nej, ska sluta skriva nu! Tack för mig. Take care!

Den här lilla godingen fick bland annat flytta in i min garderob!


Varje gång ja vänder om

mina damer och herrar... vi har en vinnare! rysningar.


Helt borta i fantasin

Tänkte jag skulle ta en upptäcksfärd i Landskrona.. Men klara sisådär en kvart, sen frös jag häcken av mig. Hatar kylan. Dock gillar jag julen, den är mys! Ilaf, så ska jag hjälpa till med lite käk nu! Sen ska vi ta och se Grinchen och julpynta lite! Imorn åker vi in till malmö och upptäcker den skånska kulturen! Take care.


Vissa drabbas mer än andra

Kom hem och fick höra att syster ligger i kräksjuka!!! INTE OKEJ. Så här går jag fram och tillbaka och intalar mig själv att ja mår as bra. Jag MÅR as bra. Jag mår suveränt, helt fantastiskt bra! Ska gå och käka pepparkorn, dränka mig i handsprit, låsa in mig på rummet och inte gå nära toaletten. Det är så man måste hantera dessa ovälkomna sjukdomar som drabbar oss lika hårt som pesten.

Imorn lämnar jag denna stad för skånelandet en stund. Som jag ska njuta. Take care.


Fortsätter att fortsätta

Ashley och Mary-Kate Olsen visar upp det senaste (fall/winter 2010-11) av sitt gemensamma märke The Row. Riktigt snyggt!


Kommer luta mig lite extra långt ut från berget nästa gång

Känner mig som världens lataste männsika! Men är det inte rätt att känna sig trött när man aldrig har en stund över till och koppla av ?! Börjar tvivla på hur jag ska klara December. Bestämde mig ialf för, att idag skulle ja bara hem och ta det lugnt! Och ja kom hem och jag tar det lugnt, men kan ändå inte på nått sätt koppla av! Känns som jag har så mkt att tänka på att jag inte har rätt till att bara slänga mig på soffan och göra ingenting! Aja. Nu är det ialf bara imron kvar. På torsdag åker jag till mamma, och det ska bli så gudomligt skönt. Tror jag behöver det rejält!
Vaknad förresten upp mitt i natten av att jag låg och grät i sömnen och kunde inte sluta!? Riktigt läskigt! Jag är väldigt go with the flow tjej, men just nu skulle jag behöva en coatch som hjälpte mig lite på vägen! Lite pepptalk och lite fart på allt! Nej. Nu ska jag lägga mig framför en film och försöka koppla bort allt! Kollar ut lite då och då och undrar om ja ser i syne eller inte!!!! Äckliga blöta snö! Ska det va snö så ska det va, inte nått jävla blask skit! Take care.


Jag skapar min egen värld







Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts

PANIKPANIKPANIK!!! Kliar i fingrarna. Gör ont i hela kroppen. Lite som en drog. Om jag inte får shoppa nått snart spårar jag ur, kommer få utslag, bli sjuk, bli deprimerad! Ae (Nej. jag är inget psykfall, jag har bara mina behov).

KLICKA HEM DESSA FININGAR KANSKE ?!


Helt slut på fantasier

DRÖMMER OM FRAMTIDEN...


Säg mig att det finns något mer Mera än Ikeasoffans tystnad

Tänkte att vi kör på en sån där utgång ni vet! En sån där bra utgång förhoppningsvis. Med väldigt bra tjejer, de bästa enligt mig. Sitter och laddar till Lykke Li! Går inget bra dock... Feber på g och snoret rinner (för den som ville veta). Och ändå blir det upp och jobba imorn! WUHU. Sen blir det kalas, fiskedamm och allt! En viss liten Maja fyller 5 hela år. Puh! Grattar henne er imorn! Take care!

 







Tills den lyckliga dagen kommer

Tar och möter upp Carro och Malin efter skolan på stan.. går runt och kollar lite och så kommer till BikBok där det var (anteckna) HALVA PRISET PÅ AAAALLT! Ae... Jag blev så ledsen, fällde nåra tårar och gick och käka istället. Så nu kom jag nyss hem från öppethus! Vi har idag haft premiärförsäljning på våra egengjorda väskor! Dom är super fina verkligen, vill ha en av varje! Men istället ko jag hem med en mobil väska som nåra andra tjejer från MD gjort. Himla praktiska och super fina dom med. Men nu blir det fruktsallad för hela slanten! MUMS. Take care!

EDGEUF.BLOGG.SE - Gå in och kolla!!!!!!

Brist på bilder. Så får bli senaste!
(Tagen av oscar)

Vi som alltid trycks ned trots att vi ställer upp

-Nationella svenska B uppsatsen. CHECK! -Skrivkramp. CHECK!
Hemma nu och väntar på att carolina thuleman ska komma och laga lite käk med mig. VÄLDIGT trevligt!
Jag är deprimerad... måste köpa nått... gör ont i heeeela mig! så himla deprimerad. Ialf! Igår blev det lite Taco och snack och mys med P-tjejerna. Alltid lika härligt att träffa dom. Meeen vidare mot bättre vägar! Take care.

Förstår ni varför man blir deprimerad.... Gaaaaaaah.


FLYGER FRITT FRAM

Found it! Villvillvill ha! skaskaska göra!


SKA SLÄCKA VARJE ELD DU STARTAR

Vilken helg... Körde en ny utgång på lördagen, en lite mer lyckad kväll än den innan. Men börjar känna att det blivit så tråkigt ute. Man har sjukt kul på förfesterna men sen blir det splash kabooom av skiten! Hmm. Nog om det! Är supertrött, så väntar på att pappa ska komma hem med käk sen blir det att sätta sig och plugga. Duktig? Mmm. Take care!


Försöker att undvika känslan Men du förstör

VILKEN KVÄLL?! Går knappt förklara gårkvällen/natten. Fight på spårvagnen med några omogna 15 åringar, Akuten för nån jävel tycker det är kul att lägga saker i andras drinkar och mycket mer! Sova ca 2 timmar sen upp och jobba. Helt sjukt helt enkelt! Kanske skulle ta och sova en timme eller två nu! Meeeen, allt för vännerna! Kärlek till er. Take care!

Sen i somras! Allt för dig hjärtat!

Känner det ända ner i tårna

Hektisk vecka, hektisk helg... Naevars. Eller lite. Utgång, upp och jobba imorn, och efter det utgång! Nu undrar ni "Hur orkar hon" ?! Meeeeen, vad gör man inte! Man får ju ta och leva livet lite antar jag! Take care.
 
Klassiker... klassiker.

Ensam ändå synligt älskad, om än ytligt

Döööör långsamt för tillfället. Men så värt det i längden! Ialf, skolaskolaskola och stan med underbara tjejerna idag är vad min dag bestått av. Nu somnar jag snart! Känner mig som en gamling.. meeen, trött som satan!  Nog om nånsen! Ska ta och lägga mig med ELLE! Take care.

Daniel Ray Adams - Voyeuren

Hopp är en illusion, att falla är tradition Så vi fortsätter, fortsätter fortsätta

Fredagsmys hos Carro med tjejerna. Idol, Taco, chips m.m. (HAHA kul vi kan ha. galet) Lördagens schema bestod av jobb och tågrasa till Skåne/mamma.

Älskar att vara här. Blir så avkopplad på nått vis! Önskar jag kunde stanna.. Länge! Meeeen. icke, hem imorn till stan som ibland får en och undra hur man hamna just där ?! Ialf, ska fortsätta umgås med släkten, lyssna på musiken- Isak strand, Daniel Ray, Carl Barat, Parken, Oskar Linn, Brandon Flowers, Lykke Li och så mkt mer. Lite som en drog det där med musik! Sen ska jag fräscha till mitt hår, trött på att se ut som en uteliggare. Take care!

>>>http://open.spotify.com/user/m_anna/playlist/5pugLYaijfUKATXAtN589s




Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

En liten fågel viska att Daniel-ray adams släppts sitt album nu "Svart vitt och allt däremellan".  Mucsho good! Ska snart dra mig in mot stan och möta Tessan! Trevligt värre. Take care!








I'M TOO PROUD FOR LOVE

Helt slut! Jobb har stått på schemat idag! Lär mig mer och mer varje dag. Snart kommer ja va ett geni på Kaffe och Te... och choklad! Mmm. Nu ska jag sätta mig med lite plugg om mitt huvud orkar med! Take care!

Får blir en liten bild sen helgen! Dockor stod på listan!


Säg till mig när du hör mitt hjärta stanna

Är det inte skolan så är det jobb. Är det inte jobb så är det plugg. Är det inte plugg så är det körning! Japp, ja hinner aldrig bli rastlös ialf! Imorn är det mer jobb som gäller! Take care.


Det här är slutet på vår film

Stress, Galet, Nervositet, Panik men framför allt sjukt kul är så jag kan beskriva våran lördag! Utklädnad till dockor, sno andras skor (4 strl förstora) kuuuta efter buss för en väska, stå en och en halv timme i kö för att till slut va nåra av dom sista som fick komma in, vin i mängder och mycket mer! Ae, kan inte göra annat än skratta åt den kvällen. Dagen efter var jag dock helt väck, gone, fenito. Inte lika kul!
Men idag står jag på benen igen och ska snart åka in till stan, vi ska spendera lite extra tid på skolan för ett litet projekt. Muscho good! Såååå, simma lugnt. Take care!


!


RSS 2.0