Allting har förändrats men du finns kvar

Blir inte så mkt skrivande så här på sommarkanterna! Men ialf, Var på liseberg i Tisdags, SUUPER KUL! Snacka om sex-pack av allt skratt dagen efter.. puuh! Nevars, men kul var det! När jag har hittat min sladd här hemma nånstans, förmodligen i en låda på vinden, så ska jag lägga upp bilderna! En händelserik resa ialf, Galet storbråk uppe på parkeringshus taket, en galen utländskfamilj stor och slår på en annan familjs bil (nån hade tydligen blivit påkörd eller nått liknande) så vi svänger i chock tillbaka och väljer en annan parkering. Dessutom kommer från och med nu låten 500 miles alltid förknippad med den road trippen! Har haft låten i huvudet sen dess!! Och jag har nog aldrig, och då menar ja verkligen aldrig , varit så rädd som jag var när vi åkte Uppswinget. Typ det äckligaste jag gjort någonsin (och ja är egentligen inte alls rädd för att åka nått). Så ja blundar ber för mitt liv, får tårar i ögonen, medan ja hör sky bredvid mig skrika/skratta så trumhinnorna sprack, plus att ja hör Madde skrika att hon hatar sig själv och spårar ur totalt. MYCKET intressant. Höjdarn var ju självklart när vi åkte flumride och hela min (anteckna) TYGPÅSEVÄSKA dränks i vatten så alla saker blir blöta inklusiva min mobil. Ja får sån panik så ja reagerar inte ens på när vi åker ner för "stupet". En sjukt bra dag blev det. Som vi sa i bilen hem -en klockren tia!

Ialf sitter jag hos mamma nu. Efter 5 sjukt sega timmar på tåg utan data, musik eller någon att prata med! Aja. Hade en kanon kväll med tjejerna som vanligt igår. Lite förfest hos Calle sedan vidare till hugo!!! Känner att jag skulle kunna ta en sväng mot havet eller nått för att få gå lite i mina nya skor som mamma plocka fram! Ett par underbara vita fina låga converse. Eftrelängtade måste jag säga! Men får bli senare. Snart kommer Andree och Nettan. Blir lite käk sedan lär jag nog däcka till en film! Ialf. är tbx i Nrrkg om två veckor om nån undrar... eller...kanske...typ! höhö. Take care!

Petter ft. Veronica Maggio - Längesen


Walk in my shoes just to see what it's like to be me

Liseberg imorn med Denise Madde Robbin och Sky!! MUSCHO KUL! Men nu dags för sängen. Take care!

Batman får stå för bilden idag. En riktig hjälte!


I better keep on walking

Kolla på Catch and release nyss. Undrbar film, känslig på nått vis! Aja, Hade en super kul ute kväll med Issa, Madde och Denise. Lite förkväll hos issa sedan vidare mot Hugo! Galet mkt folk!!! Ialf så har det var kalas här hemma idag, firade syster som nu är 17 år. Big girl helt enkelt! MEN.. ska väl ta gå ut till valparna innan ja somnar. Take care. 


DUI STÖRTA DIREKT

En kanon grillkväll igår med KANON människor! älskart. Nu är jag i Landskrona hos mamma och syster viket känns kanon det med, och imorn fyller syster år, då blir det "utflykt". Kan inte säga vart vi ksa om hon ser. Men kul ska det bli! Ae. dags för taco!

'


FÖR EN MINUT SÅ VAR DU MIN

Kom inte ihåg när jag skrev sist, men ialfså hade ja en super trevlig kväll igår hos issa. grillning m.m. och dagen innan en super meet med Erika sandra och malin. Var först här och kolla på valpisarna sen in till stan och käka på världens. Nu ska jag fixa det sista i mitt rum, sen ska jag lägga mig framför en film. Tillåtet i det här vädret enligt mig. Take care.

Är dom inte söta så säg vad! UUUNDERBARA.


Alla väntar sig nått stort, så visa hela världen ditt geni

Lyssnar på Linnros och Maggio och väntar på att Carro ska komma och hämta upp mig. Min chaffis det där. Vi palla inte riktigt sitta hemma mer! älska spontant. Imorn: Älsklingsgänget kommer-resturang mys med dom-hem till Carris- fixa till issa kommer! SEN KOMMER HON! goa grejer. Take care!


Allt jag var kom till ett stopp

Sug på vädret idag! Men skönt att kunna andas för en dag skull. Nu ska jag in till stan snart och leka med Tessan. Kanon kul! Soo long suckers! Take care. -Har nämnt låten förut och nämner den igen. LOVE

Har sprungit ända sen barnsben
Från allt jag egentligen var
Sprickor blev hål i fasaden
Någonstans emellan var jag
Masaien, betongen, bastarden
Utan någon egentlig plan
Raserades hela mitt slott
Allt jag var kom till ett stopp

För jag blir så dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Håll i mig och släpp aldrig taget
Tänk om jag faktiskt gick av
Förlora mitt nyfunna hopp
Allt jag kom var till ett stopp
Svartskalle stoltast i staden
Spritt språngande galen
Faller jag nu går jag sönder
Dom kommer peka för alla har hört det

För jag blir så dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

När allt är miserabelt flyger en ensam drake
Högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen
Du är inte en i mängden men jag är en utav dom
Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden
Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen
Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom
Livet är fult du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen

För jag blir så dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig


Would you ever fall in love wtih an alien

Det är klibbigt varmt måste jag börja med att säga! Skulle starkt behöva en fläkt just nu, dessutom pallar ja verkligen inte med att ha fönstret öppet. HATAR kryp, alla insekter överhuvudtaget. Ligger i sängen med en "grill" ifall dom små jävlarna skulle lyckas ta sig in i allafall. Jag har ialla fall tagit ett snabbdopp i mårn med denise, efetrsom det blev sämsta vädret prcis när vi kom dit, så vi gick hem till henne istället, käka lite och färga håret! Slutade med att ja fick färga robbins hår också!! Trevlans. Nu ska ja försöka somna i denna hetta! Känner mig.... het. höhö. Imorn ska jag ta en sväng på stan med Tessan, och sen åka och bada ifall det blir fint! Hoppas hoppas!  Take care.


liten outfit kanske ?! mm.


I wish only the best for you

Har haft det helt GALET KUL i Västerås md Bästa Denise och massa andra bra människor. Årets Power Meet bestod av: Crusin i corvette, massa weird människor, mkt fest, jobba och massa sol! Helt underbart!
Nu sitter ja mest och beklagar mig på denna värme. Mina vänner, ja döööör. Men ja ska sluta klaga , tycker det är bra ändå att vi fått lite sommar för en gångs skull!
Igår tog ja och carro oss ner till utebion och chilla lite, sedan drog vi hem till kurtisen och sov! Var  sjukt trött, vakna sent idag, färga mina ögonfransar, och sedan drog vi med adam och skaran och bada! Skönt att svalka av sig lite! Men ialf, har inte tid att skriva mer nu, ska snacka med issa istället SOM KOMMER HEM PÅ TORSDAG! F-KING UNDERBART!  Take care.

Lite bilder sen Power meet tagna av sara. Ska lägga in min nån dag med!


We use to be the luminary Ones


Horisonten är nån annans konstruktion

Lite Topshop, H&M och Monki.

En fika med Carrolajnen idag. MYCKET TREVLIGT!
Ett tips: Oskar Linnros nya album. himlans bra.They say everything is alright

Sitter i sängen och lyssnar på Tove Styrkes nya låt. Tycker den är suuuper! Men har ju vetat ändå från idol att hon skulle komma med nått bra tillslut, och kolla där!! Nu ska jag snart resa mig upp och fixa lite frukost. Sen blir det att fixa klart rummet, och packa! Imorn drar jag med Digemo familjen till Västerås för att jobba på power meet. Känner på mig att Denise ch jag kommer ha galet kul! hihi Boooring väder idag också. surt !
BTW. gjorde jag halkan igår. SÅ JÄVLA KUL! sen blev det en badstund med thuleman's och fiske time på kvällen ute i ingenstans med Carrolajnen och Adamlajnen. "Dagarna rullar på som dom ska nu, kompis det går bra nu". Glömde nämna att Eclipse va UNDERBAR. och att jag hade skit kul ute sen. Man kan aldrig få för mkt av det goda. Ae. Time to eat. Take care!

Tove styrke - Million pices
High of a love, Drunk from the hate

Sitter nu hemma i ljunga efter en superduper vecka med mamma! Tiiiidiga mornar, mycket jobb, mycket Zara checking, mycket mys! Idag har jag bara tagit det lugnt, kände att det behövdes efter en veckas jobb. Har fixat lite i rummet, gosat med underbaraste valparna någonsin (DOM ÄR SUPER FINA) och sen solat en hel del. Men jag pallar inte riktigt ligga i solen hur länge som helst, blir sjukt uttråkad, och bara äckligt varm, dessutom stör jag mig på alla kryp och flugor som dras till en! Önskar jag hade en pool! DET hade vart underbart. Nu ska jag ialf kanske gå en sväng med lili här i området, och sen fixa mig till kvällen. Blir först Eclipse med Carro och Adam, sen utgång med Madde och Denise. Snyggisarna själva! Take care!


Den lilla svarta! Funkar till allt lliksom.


RSS 2.0