There is something that I gotta say

Gårdagen sög balle rent ut sagt! Blev 6 och en halv timme sen med tåget (ÄLSKAR tåg). Somnade vid halv 5 inatt hos en as packad morbror, dock ganska kul! mötte upp mamma imorse och tog en shoppingrunda på stan, sedan gick vi på bio. Såg Avatar i 3D! GRYMT var det! Helt klart värt att se filmen. Och nu "däckar" jag snart. Galet trött! Men är nöjd med mina inköp.

*Svart/vit randig skjorta från Monki
*Diadem med rosett från Monki
*Stickad kofta med lite puffärm från H&M trend
*Vit spetsklänning från Gina tricot

Avslutar med att jag har den bästa mamman i hela världen : )


Disus Disa på bilden! snyggishunden.


Its hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep

Det var riktigt skönt att sluta tidigt idag vill jag börja med att påpeka!  Kände lite att det var en ganska onödig dag att gå, men men vad gör man inte. ser bra ut i närvaropappret såååå!  Har packat lite nu, ska väl snart fortsätta med det. Men kanske ska ta en sväng med Disa först, hon gnäller som tusan, sjukt irriterande. Sen ska jag spendera min fredagkväll på ett tåg ca 4 timmar... seeeeeeegt. ååååh, MEN det är ju mamma liksom ?! och dessutom har jag johanna att trakasera, hon älskar mig!  Imorn ska vi se avatar i 3d. Yes sir, vi ska leva oss in i deras värld och drömma oss bort till en annan tid, deras livsstil osv. Nevars. men coolt ska det bli. Btw. så snacka vi lite om superkrafter idag! (jaa ja vet, nördiga som få) men i alla fall! Jag skulle vilja kunna va osynlig eller kunna flyga. Osynlig skulle va coolt, men också erikas önskan om att kunna teleportera, skulle dock va grymt, bara ta sig till ett helt annat land sådär när man har lust ?! aja! Känner att det är bra att jag åker i helgen, för då har jag ingen ursäkt till att inte plugga. Får lite panic när jag tänker på allt, men det ska jag nog klara av... typ ! Nae. nu blir det att fylla på matsäcken! men glömde en sak ! Köpte ett par skor igår från Monki! Dom har med kilklackar lite skinn/lack - stövel aktiga som alla har ?! dom ! Har alltidm velat ha dom , och nu var det 75 % WUHU!!! Ska ta en sväng på stan i malmö i helgen också och se om jag kan hitta nått kul! Parta lugnt people. Take care .


100127 WE GONNA ROCK THIS PARTY DANCE EVERYBODY

Kom nyss hem från första balett träningen! Tror det kommer bli grymt kul, och nyttigt på nått sätt! Vår tränare verkar grymt skön, och cool ! Dock snackar han engelska, så man får se till att hänga på. men det ska nog gå skit bra. Nu ska jag hoppa i duschen, sen sätta på en film kanske. Känner ingen press på att somna tidigt med tanke på att jag börjar sent imorn och slutar riktigt tidigt. Kanuuuun. Känner att fler såna dagar skulle sitta finfint. Nog om det. LYSSNA PÅ LÅTEN. den är riktigt bra. GO KESHA. PUSS. Take care.


100127 MISSING THAT SPECIAL LITTLE THING

TRÖTT PÅ SNÖ ? svar ja! galet trött på det faktiskt... MEN är inne i värmen nu. funderar på att gå in och kollla på film med johanna, sommaren med göra ! Kanske skulle va nått. Nått gott till skulle ju inte heller sitta fel... segt. 
Ska möta upp jojo sen och dra mot dansen. Asså , egentligen. guuuuu va tråkigt det måste va att läsa det här, ae.  Aja. ska sluta träka ut mig sälv och göra nått vettigt. Pussilu. Take care.

Känner att lite sommarinsperation värmer i det här vädret.


100125 FOREVER YOUNG I WANNA BE FOREVER YOU


Sitter i datasalen med malin sandra och erika och väntar på att garvaren ska öppna! Har precis sovit igenom bildlektionen. Sjukt hur trött man kan vara. Ögonen föll ihop gång på gång och till slut slockna ja där ett tag! Nu är det bara ... 4 och en halv timme ? kvar tills jag slutar. WUHU! (kommer lite tårar när jag tänker på det ?!) Sen ska jag ta och fixa mitt hår. färgning och så ska jag kolla om anna har lust och tid att klippa till det lite. Like it! Längtar till helgen VÄLDIGT mkt. Pussssss Take care.

Lyssna och njut


100124 SOMEWHERE OVER THE RAINBOW

Jag funderar starkt på att ta cykeln till mamma snart ! Nu har jag inte sett henne på nästan 4-5 veckor! förjävligt faktiskt. blä vilken mamma-gris jag är. Men i helgen DÅ äre skåne som gäller! ååh. älskade skåne.
Nog om det. Kom hem vid halv 2? igår efter en riktigt kul kväll hos älskade denise. som va så sjukt söt som tingeling, johnny försökte ju också med att va det (elle om det va en älva han va kanske ?!), men vet inte riiiiktigt om han kom upp till denise nivå ?! Men måste säga att han passa bättre i rosa klänning än vad jag gör! Han vann ju självklart utklädnad, men HEY jag kom 2:a. WUHU. Bästa mimmi pigg. kände mig döhlöjlig i öronen och allt! men vät det. och 3:a kom gabbi i sin superfina klänning från barnavdelningen! Haha, såg riktigt "kunglig" ut. Tror det fanns allt möjligt... indianer, troll, pingviner? (wtf ? fråga inte ens), tomte, cowboys!!! superduper.
Somnade i alla fall på stört när jag kom hem. jag var dööd! rent ut sagt. Sen vakna jag upp vid 7 imorse och skulle säkert kunnat springa ett maraton så pigg jag var ?! (ae.. ett maraton ? jag skulle avlidit efter en meter med minkondition)  men energi hade jag ialf. dock kände jag att "va ska jag göra uppe vid den här tiden?". så bestämde mig för att försöka somna om igen. vilket gick jätte bra! Tänk om man kunde va så pigg på skoldagsmornar ! fatta vad det skulle underlätta! Men nu ska jag ta en powernap känner jag. TTYL Take care.

HAHA. bjuder på dom idag.


100123 Take it all off

Its a hallelujah moment...

Och så var det lördag! gillar lördagar, såna dagar man bara strosar runt i pyamas till kvällen kommer och man börjar fixa sig till något kul! Och en lördag som denna kommer spenderas i blacka på 19 års fest. Denise som fyllt år såklart, och sagotema står på schemat ?! SAGOTEMA?! wtf va svårt, men sjukt kul om alla går in för det. vilket jag verkligen hoppas. Så heeeey, mimmi pigg blir min utstyrsel idag. kändes enkelt men bra (I) Så nu blir det att hoppa i duschen, sen fixa lite hit och dit! Take care.




The show must go on

Många inlägg idag. wuhu... orka tänker ni, men ALLTID! Nevras. ville bara visa den här outfiten. har säkert visat förut. MEN så sjukt snyggt såååå. Nu äre sleeptime. God natt people. Take care.


Mm, I get high with a little help from my friends


don't carry the world upon your shoulders...


So why don't you all sit down, listen to the tale I'm about to tell, hell

...We don't gotta trade our shoes, and you ain't gotta walk no thousand miles

hello ! whatzup !? Osv.. nevars ?? skoja. tycker synd om er som inte fått uppleva min skojiga sida, jag kan faktiskt vara riktigt rolig. när jag har lust. Aja. Har färgat carros hår nu. RÖTT ?! GALET SNYGGT BLEV DET ! japp, hon passa i det rättare sagt. mitt hår behöver vi inte ta upp. MESS! wtf ?! buhuhuhu.... Men jag överlever.
Hade en lektion idag EN . ååh va skönt det var. sen vare besök hos tandis. mister Jan ska ge mig galler i mun detta år. Aaa jag har bestämt mig för det nu. man får tänka på hur det kommer se ut i framtiden! alltså riktigt bra ! Jag bönar och ber bara om att jag inte ska behöva dra ut nån tand bara. vilket jag förmodligen kommer behöva ialf. SCARY ! Så om två kommer jag gå runt och le som en filmstärna. najs va ?! tycker det.


I handled my charm with time and slight of hand


Japp. nu är det halvt bestämt, jag gör en comeback på blogg! Tror jag ialf. känns som så just nu så ! Dock fattar jag inte alls lika mkt här som jag jag gjode på devote, men det ska nog gå bra anyway. Eftersom det är ett nytt år. ny möjligheter. nya utmaningar osv. så tänkte jag att, vrf inte LIKSOM !? Så jag kör på. tänker positivt och låter saker och ting flyta på! AE. gud vad jag ljuger för er. blir galen på skiten. Nog om det, som jag brukar säga!
Har inte lust att gå igenom min dag med er. eller kan berätta att jag gick en sjukt lång promenad med Tessan först. sen spenderat lite tid hos emeliie. kulkul. Nu fryser jag och ska sova! Love it. TAKE CARE.

Tror  att jag är lite småförälskad i den här låten. betyder mkt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0