Never forget the time you did'nt cared for the thing called love

En segis söndag fram till halv 5 tiden då Carro hör om jag ska hänga med henne och adam och åka skridskor, så leta upp dom , sen drog vi mot himpan, till utebanan, och självklart är den halvt smält HAHA. men vi hade ju ändå tagit oss ända dit , så tog ett par varv ändå. kolla lite på hockeymatch medan vi ändå va där också. Lite söndagsäventyr sådär !! muchoo kul!! Jag hade veeeeeerkligen behövt plugga nu, men har sjukt mkt huvudvärk (tror jag tänker för mkt?!) plus att ja endast sovit nån timme i natt, kändes lite som jag skulle hosta upp lungorna. blä! Aja , skola imorn ialf. no comments. trött bara jag tänker på det! Nu ska jag sätta mig vid televisionen en stund. sen hopp i säng för att orka upp imorn!!! Btw, måste säga att det är jätte tomt här hemma utan alla hundar, speciellt Disa. vill ha henne tillbaks NU. menmen Take care!

älska topshop!


How do I say I'm sorry 'cause the word is just never gonna come out

Lite skåneshopping... Mycket nöjd ialf. Idag är det back till Norrköping. Take care.








Its not how we act that makes us who we are

Vi har spenderat våran dag i Helsingborg! Fick med mig ett par skor hem! Gillar dom starkt, dessutom behövde jag ett par. och nu ikväll blev det att hyra film mys, med grönsaker och dipp. Imorn drar vi in till Malmö och kollar läget. Jag tänkte att jag skulle köpa en kavaj från bikbok. Gilar den verkligen, och den ligger på ett bra pris också! Vad som mer får följa med hem väntas och ses. Men ska jag nog hoppa i säng snart. Puss, Take care.


HAHAHAHA seriöst... så jävla fuuul! (Johanna och jag)


 




If you leave them out too long Oooh they'll be withered by the sun

Sista teoridan! Så nu har jag den delen färdig. Eller, slipper tänka på teori lektioner ialf! sköönt! Så nu är det bara att komma igång med körningkörningkörning. Förhoppngingsvis lär jag mig snabbt. OCH btw, när jag kolla ut imorse var det skinande sol och jag lästa att den skulle fortsätta skina på, och att det så småningen kommer vara plusgrader. snacka om att få lite leende på läpparna. Dessutom verkar det som tåget går som vanligt idag! hoppad hoppas. Nu ska jag ta en sväng med doggsen, sen packa det sista, sedan drar jag i väg en sväng! Men är ju back på lördag, så blir en snabbsväng. Mucho najs! Take care.

Himla snyggt!


so lets just stay in the moment, smoke some weed and drink some wine

Let's dance in style,
Let's dance for a while,
Heaven can wait we're only watching the skies
Hoping for the best but expecting the worst,
Are you gonna drop the bomb or not?
Let us die young or let us live forever,
We don't have the power but we never say never,
Sitting in a sandpit,
Life is a short trip,
The music's for the sad man


Föddes en lördag, mamma kalla mig för discotjej Så på en lördag, ja då vet du var du hittar mig

En tröttis är jag idag! menmen värt det. körskolan och en långfika med underbaringarna Erika, Sandra & Malin har min dag bestått av. mycket trevligt måste jag säga! Funderar lite på om jag kanske ska börja packa lite också. Drar ju till min älskade mor imorn. Dock går ju sj:s tåg knappt, så får se hur det blir med skittågen imorn. Känns liiiiite segt att vänta 6,5 timmar även den här gången. Aja! Måste även börja plugga lite. Borde få panik av allt jag måste göra, men panik är liksom inte min grej. Så häckar här som en jävla datanörd. Not good. ae. dags att göra vettigheter! Take care.

Så galet snygga.



Pics: Acne


It wasn't complicated Wasn't premeditated It wasn't under rated

Första dan på Teorin. Gick bra! Blir bara lite segt efter ett tag, men lär mig en del måste jag säg! Nu väntar jag på att Carrolajna ska komma! Eller vad vi nu ska hitta på. plugga framför allt (vi vill ha cread för det)  Mucho najs. Vet inte vrf jag har börjat skriva det ?! men gillart. Vi skulle ju träffat nickepicke idag också, men icke. too bad! Take care.

Kan inte snön bara försvinna. ni vet... POFF, så skulle det va vår. Mhmm.



We will travel the world ten times around just to see all there is to see

MUCHOO kul kväll. roligare än på länge! Gillart. Tack tjejer :*Börja med lite förfest här hemma, sen vidare till Hugo. Invigde mina nya skor också. sååååå snygga. älskar dom. OCH dom va trots allt inte hemska att gå i. Älskart! Take care!






If you feel like it

En sjukt deppig dag! Imorse lämna pappa över min älskade Disa till en norsk. Japp. får ont i hela kroppen när jag tänker på det. Svårt att beskriva hur mkt en hund kan betyda. Låter så kul. Men det är sant. åååh. fyfan rent ut sagt. Vi sa även hejdå till Mia (mentor). den bästa mentorn som nånsin skådats, som också ger sig av. Ae! sjukt deppigt.

Men nu ska jag tagga till! Om ett tag kommer tjejerna hit, sen blir det utgång. Wuhu! Take care.

Ska lägga upp massa biler på doggsen nån dag. Underbart.

It makes me go crazy and i do not want to do it any more

Snön fortsätter bara komma, och komma, och komma, och så lite storm, och lite uppehåll, sen kommer den igen, och igen , och igen. Och så börjar det om. Det är riktigt deprimerande. Aja. håller humöret uppe idag med tanke på att jag fick tillbaka mitt historiearbete och fick brabrabra betyg! hihi. Plus att jag va och hämta mina skor efterskolan. MUUUUCHOOO NAJS! Nu måste jag bara lära mig gå i dom. crazy höga.

Älskart. Kan sitta och kolla i timtal! :D








My gift is my song and this one for you

 

Ååh. Kollar lite på min gamla blogg nyss. Saknar den lite, det va på den tiden då jag va duktig på att lägga upp outfits och hitta sjukt bra musik! Menmen. Såg förut att mina skor från Nelly.com har kommit, plus att min syrra berätta att vi ska på massage och så nästa månad, My birthday month förresten, och så har jag glömt berätta att jag har skrivit in mig på körskolan, och ska nu på lovet gå intensivkurs i teorin! Vilket verkligen är bra för mig med tanke på att jag är så himla dålig på att ta tag saker. En riktig slarver-maja rättare sagt. Så nu ska det bli gjort. Mitt mål är innan sommarn. Håll tummarna alla. Btw, så kom jag hem från beletten för ett tag sen, ni anar nog inte hur svårt det är, du får kramp i fötter och ben, tekniken är helt sjukt svår. Men jag gillart. Måste bara påpeka att vi hitta massa balklänningar idag till Tessan också. RIKTIGT snygg blev hon! wuhu! Blir så avis på dom. ae, men jag gillar mina 92:or så det är lugnt. Nu borde jag verkligen plugga, men jag känner faktiskt ingen ork till det, blir så arg på mig själv  med tanke på att det ska va klart imorn, men vad ska jag göra... Nu vill jag ha helg, ha lov, ha kul, gå min teori, åka till mamma, bara hinna andas.

En helt GALEN kväll. Fy fan. GAAAAALET häärligt. MIISS. Nyår 2009.

 

 


Learn to never walk in someones shadow

Kom hem för en stund sen bara! Stressar igenom här hemma med at packa ner träningskläderna, ska hinna käka nått och sen ska jag skynda mig till stan och möta Tessan, sen kommer också Sosso, och med tiden även Jojo! Sen är det dansen som gäller!!! Great! Btw, matten gick åt helvete idag rent ut sagt. fyfan. det gör mig deprimerande. Men ska sluta tänka på det nu och skynda på. Take care.

Muse magazine.


And all i really want for you ...

Jag känner att jag var ganska dålig igår som inte beskrev på en sån perfekt dag vilka underbara vänner jag har. Så alla ni får hur många hjärtan som helst! Och så får min familj det också!  hade också velat ha mamma liiite närmare. Så ett sjukt stort hjärta till henne (nästan lite tårögd där) <3 . Ialla fall så var min helg mys! Toppen!  

Idag har jag umgåtts med Jojo. Blev först en snabbsväng på stan... och självklart... köpte jag en blus och ett par byxor. Ae. dåligt av mig. MEN blev 100 spänn sammanlagt. DÅ är det okej. Dock hade jag verkligen velat ha blus/skjortan jag hittade på myrorna. såååå fin. så om den finns kvar imorn ska jag nog slå till! Vi plugga lite matte sen också, som var väääldigt behövligt. Men slutade helt plötsligt med att vi skissa på studentklänningar åt jojo. (en annan får ju vänta sisådär 1 år och lite mer. BUHU) kom fram till massa fint i alla fall. Blir en hel del avis. Aja. Nu ska jag sätta mig framför tvn ens tund. Somnar nog snart! läskigt trött. Take care.

Lite skrynklig, men va tusan !

 

Its the day you gonna give away some love

<3

Jason Mraz - if it kills me


I feel your fever from miles around

Har nyss kollat klart på den här filmen! "Center stage". ÄLSKAR den! Så om ni inte har sett den ... SEEEE! Vad som händer ikväll väntas och ses.. Utgång kanske ?! Who knows . Take care.


Ww gonna take it back from you

Jag får seriöst huvudvärk av mig själv .... Vill typ SKRIKA ut ! Va fan .... tänk tänk tänk TÄNK! Psyk utbrott. Ae. Not fun.

Behövde bara babbla lite. Annars är jag riktigt trött trots att jag hade sovmorgon till kvart i 12 idag. Kändes bra. Specielt när jag gick upp och pappas kompis kom hit med nybakta frallor och te. Mums. Nu ska jag ragga upp carro och se vad vi ska göra idag. hihi. Take care.

btw. Denise ska gå på modevisningen idag på Otten ikväll ! Gå och kolla.

HAHAHAHA asså. jag vill att alla påpekar att vi gör exakt samma sak på båda bilderna. AE. det här va pinsamt, och dagens. jaaaaag dööööör!  LOVE IT!


 





You can always turn around

ACNE 2010 DENIM. av Andreas Larsson.


We make some big choice in our lifes

Han va riktigt duktig. Alexander Mqueen R.I.P Sorgligt!


You would not believe your eyes

Har en skitdag. menmen. Kände mig duktig som stannade på samhällen när alla gick och jobba på! duktigt josse. Min natt gick as bra btw! Jag vakna bara sisådär 100000000 gr dock! Men va tusan. inte ett dugg rädd ialf !  Nu ska jag försöka få tag på Jojo och se till så hon är ska med dansen! Puss. Take care.
BTW ETT SJUKT STORT GRATTIS TILL TESSAN SOM FYLLER 19 IDAG !  

Ni är varmt välkomna in i min skohylla!!


trust is the biggest hate of all

Gu va blogg krånglar tycker jag ? eller så är det bara den här datan som är galet seg! Ialla fall så dunkar mitt huvud, jag har nyst så många gr att jag tror seriöst att min hjärna sitter löst, och fan, vart kommer allt snor ifrån... kan gå och fundera så ibland, crazy I KNOW !! Ska väl hoppa i duschen snart, sen ska jag lägga mig tidigt, HELT JÄVLA ENSAM HEMMA inatt, bad things can happen. Nevars ! doggsen får göra mig sällskap ! nog om det. god natt puss. Take care.

Believe in all there is, someday you gonna loose it all, and you can't take it back!





Whatever it takes, I will make it okay


Lite bilder som jag snodde från Alle sen i fredas! Najs.
Btw, så har jag umgåts med Denise idag. Det gillar vi! <3 
Sen har jag fixat till en jacka jag hitta i skåpet ! mhmm.
Och nu vill jag bara säga att mamma, jag älskar dig.














You make me wanna lala

Segis dag allt! En helt vanlig söndag med andra ord. bara strosa omkring, sova lite då och då! Och lite senare en långpromenad med Carrolajna! härligt värre. Även en liten sväng med doggsen blev det nu! Så nu ska jag slänga i mig nått ochlägga mig in the bed och läsa nya ELLE som kom idag! LOVE! Take care.

Underbar söndagssyssla! mhmmm.






And do whatever you have to do

Hur jävla klantig får en människa va ?! Nu har jag tagit sönder mina underbara vinglas jag fick i 18års present, plus en tavla, och jag har inget att skylla på förutom att jag är SÅ JÄVLA KLANTIG. suck* Gårdagen kunde ju gått lite mer enligt planerna, menmen gjort är gjort. Kul att umgås med tjejerna lite. och snart tror jag ja somnar snart! kanske med lite sällskap också! ( : (y) Kom hem från emeliie för ett tag sen, känns lite som mitt "andra hem" faktiskt, like it. Blev lite chilldricka med musik på hög nivå! KUL vare kan jag lova. Pussilu. Take care. Btw, glömde skriva GRATTIS till nicke som fyllde år igår ! congrtz snyggve!






This is a thriller

Tjulululuu. mhmm. Har inte mkt att skriva idag. (så vrf skriva alls tänker ni?! MEN KANSKE VILL). Nog om det. Grattis till jonny förresten. (som snart MÅSTE lämna över Denise en stund till mig. hon är saknad!) Och så saknar jag carro-tid, och issa-tid, och prolle-tid. Segare än segast. Men imorn ska jag få se lite umgåstid med nåra av folket (dock ingen av dom där jävlarna BUHU) men ändå! Happytime! Aja. bjuder på min apstil idag. (Eftersom jag nu är lite efterbliven ERIKA :@ nevars PUSS! Take care.

 

 

 


Look up in the sky close your eyes and make a wish

Jag har ÄNTLIGEN skrivit klart historian. Tycker själv att det blev rätt bra, men sen om jag gjort som han ville ha det eller inte återstår att se. Va också på dansen förut, eftersom David hade kört fast i en snödriva på landet, fick vi ha en tjej idag som gick igenom lite grundsteg! Ni anar inte vilken hållning man måste ha, puuuh! KUL!
Annars blev det att kolla på musikal av 3:orna imorse, tror den hette Farozon? typ ? nått sånt ialf. Måste säga att dom är ju duktiga, men tror förra årets får lite extra poäng där allt! Efter det blev jag bara kvar under den lektionen, sedan drog jag mig hem. Kunde knappt stå innan så dålig jag mådde! Not good. Aja.
Btw, ETT SJUKT STORT GRATTIS TILL KURTIS (carro) SOM NU HAR KÖRKORT NU! galet! faktiskt! wuhu. Jag ska med se till att komma igång med mitt snart. Blir ju galen av att höra alla som tar det! vill med ha!
Och måste bara påpeka att vem vann inte igår då ?! Jaaackie kanske ! hehehehe. Bra där. Men nu ska jag ta och hoppa i säng snart, fick inte alls mycket sömn i natt. HEMSKT var ordet. fy fan! puss! Take care.

Får bli en prollebild idag! gillart. (fråga inte vad jag gör bara?!)


We gonna crawl all over the place and make fool of ourselves

Jag har en sjukt dålig dag. Känner mig bara läskigt deprimerad... Jag HATART. och min mage gör ajaj. synd om mig. Men pappa skulle ta med lite choklad hem som nog ska hjälpa ! Mums. Annars har jag förökt plugga hela dan. Men kan inte riktigt koncentrera mig. Känner bara att jag vill slänga iväg börckerna, hoppa av skolan och åka låååååååångt bort. (Asså, tillfälliga tankar ni vet). Men mötte upp Agnes en snabbis förut, vilket va "himla kul" (som carro brukar säga). Men nu ska jag sätta mig vid böckerna och deppa gärnet igen LOVE IT! Sen ikväll ska jag faktiskt ta och se Paradise finalen som alla snackar om! Har ju inte hängt med i svängarna riktigt , men ialf så hejar jag på jackie! Hon är cool. Imorn ska jag vara på bättre humör . lovar ! Take care.

Weekday insperation.


Like i'm falling apart inside

Halvgammal.. vet , men sjukt bra !


I know St Peter won't call my name

Kände förut att "shit, va slappt vi har egentligen" tills jag kom hem och kom på att jag har en hemtenta och ett prov som ska va klart samma dag! Paniiiiiik. Nevras. då skulle jag inte sitta här nu. Känner mig ganska lugn och tänker att "det är luuugnt, jag klarar mig". Fult tänkande för alla där ute!  Aja. väntar på att maten ska bli klar, sen är dags att ta fram böckerna och försöka få lite nerskrivet, och kanske lära mig lite nya ord förhoppningsvis. Take care.

Btw. GE OSS VÄRME!!!!!!! och det här tack!


RSS 2.0