MONEY MAKES THE WORLD GO AROUND

En extra sväng på stan idag för att kolla så att jag inte missat något. Vilket jag hade, så illa! Jag har nu shopping förbud ett år framöver. Menar det, kommer slå mig själv på fingrarna om om jag ens tänker tanken! (Jaja. vi vet alla att jag kommer hålla detta högst en vecka) och mamma tycker jag har problem ?! Nej, nu har jag mer panik över mitt mobil problem (eftersom mitt hjärta blev stulen så lever jag med en tegelsten från 50-talet) Eller... levde, den tog sina sista andetag idag, vilket slutade med att jag hittade en oldie här hemma som får duga. Jag blir galen över detta, blir deprimerad över tanken på det! Men ialf, 4 veckor till måste jag stå ut! BUHU. Blir ialf glad över våra små planer inför nästa år som mamma jag och johanna har kokat ihop! Skulle va så himla underbart om detta gick igenom! Nej, nu ska jag ta ett varmt bad, sen väntar sängen på mig! Imorgon åker vi tillbaka till norrköping, sen blir det att fira nyår med mina hjärtan! Take care.
Just det... Jag bytte lite hårfärg igår! Spännande va ?!
Margaux Lonnberg

LEVER I EN VÄRLD FULL AV MISSTAG

Farlig sväng i staden malmö idag! Fick hem mer än vad jag behövde, den här rean tar kål på plånboken. Ialf så har jag fått massa nu i jul, så tänkte dra upp lite av det som fick sin plats i mitt nya liv som ska börja 2011!

Mycket av de goda.

-Laptop
-Ipodtouch
-Låga gråa converse
-Pengar
-Presentkort
-Ansiktsprodukter från oriflame
-Leopardmönstrad väska
-Vit fleesmorgonrock (skulle kunna leva i)
-Smycken
osv.


Så här kul är det att åka tåg. (SOM VI GARVA!!!!)



Only surrender will help you now

Kände att igår gav mig lite hopp för utgångens anda! Hade riktigt kul. Älskade madde och jag satte oss på crown först, mkt snack och drinkar! Efter det drog vi ner mot Hugo! KANUN. Nu ska jag dra en liten packning, för imorgon bitti åker vi hem till Landskrona och mamma en stund. Vilket ska bli helt underbart! 

SKA JAG ELLER SKA JAG INTE.... hm. 

SKOORGASM.
 


GOD JUL

GOD JUL MÄNNISKOR!!! Eftersom min nya data inte vill ta med nån bild så får det va så länge , men hopas ni får en underbar jul!!

Skulle vilja spola tillbaka tiden nitton år

Hemkommen från jobbet nu! Kommer snart hamna i koma. Julafton om en och en halv dag, och jag har ingen julkänsla, verkligen INGEN! Så himla tragiskt. och sista dagen på jobbet imorn, sen blir det ingen mer kahls på en stund! Så himla tråkigt! Fäller nästan en tår snart eller två för mina underbara kollegor! Ialf så ska jag ta och käka lite julskinka och sen SOVA! känns som det är det ända jag vill göra nu förtiden ? Gött är det. Take care.





Du kommer snart slippa mitt närvarande

LÅNG DAG! skola först, sedan iväg mot jobb! Kommer kännas konstigt att knappt va där något efter jul! Känns som vi är som ett litet power team, en liten familj! Och det är alltid lika kul att va där. Ialf! Förresten så hade jag min sista svenska lektoin EVER idag! SÅ JÄVLA SKÖNT, rent ut sagt! Och träffa underbara Madde igår på en lång fika, underbart. Nej, ska ta och sega framför tv:n en stund, sen SOVA! Take care.

En liten nyårs outfit kanske ?!





DINA ORD BRÄNNER MARK

HELT DÖD! Himla julrusch idag, lite härligt sådär, men är helt slutkörd. Skulle umgåtts med älsklingarna Carro och Issa lite ikväll var tanken, men när man bor på landet så är det lite mer underlättande att bara ta sig hem och stanna här! Så världens bästa Denise gjorde mig sällskap! Lite käk och annat gott plus snack och Alice i underlandet fick våran kväll bestå av! Imorn blir det upp och jobba igen! OCH träffa älsklings Madde efter jobbet (som inte kunde ta sig hit ikväl) LOVELYl!! WUHU. NU ska jag dejta kudden! underbart. Take care.

Jag var bara tvungen! GÖH snyggt julkort vi gjort. god jul.

ähgähjä'häj'j'ö0åohäj'äk

Kom hem från jobbet för en stund sen. Sjukt trött, sliten och med en tumme större änn tre fingrar sammanlagt! Dessutom är den orörlig och röd/blå. Blodförgiftning kanske ?! Läskigt. Känner mig som minst 50 år när jag säger detta, men jag är för trött för att göra något så jag stannar hemma denna fredag kväll. Roar mig istället med en bra film och lite popcorn till det kanske ? Fastnar så härligt och dant i gallret, men vad gör det om hundra år när jag har hollywood smile ? Trevligt. Take care!

Bilder valda av Maja. 5 år och redan en modeloppa!





Ingenting att leva för

Hann med en sväng på stan med Malin idag efter suttit två timmar och skrivit prov. MYCKET TREVLIGT! (Madde hjärtat skulle också hängt på men hon blev sjukling. Buhu) Helgen kommer bestå av jobbjobbjobb. Så ska ta min ända lediga kväll till att bara andas ut framför en bra film! Take care!


EN PÅ MILJONEN

Det här med datorer och internet tar upp folks liv. Istället för att göra saker man måste direkt, känner man ett behov av att logga in en snabbis på ex. Facebook bara för ATT. Och till slut blir du sittande, och så blir klockan läggdags och det blir konsekvenser. Inte okej helt enkelt! Nej, nu SKA jag logga ut, käka lite och läsa på litteraturprovet till imorn! Kulkul. Take care!

 ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU.


-Vit Laptop. Netonet.se
-Ipod Touch
-Skor. Vivystyle.se
-Mörkrött läppstift + Cake eyliner. Make up store
-tight's dress. Monki
-Pengar

Skulle stänga igen ditt område om det var möjligt

Blir rehab efter jul! Jag är helt slutkörd. Prov på prov, jobb på jobb och massa annat bara rullar över mig! MEN underbart jobb! Skolan ligger dock på en lägre nivå, rätt så trött på skiten faktiskt! Nej. Har inte alls tid att sitta här och slöa. Nu blir det at kolla över lite plugg och sen sovasovasova. Gudomligt det där med sömn. Take care!

Linsay Lohan it is.







BE RANDOM


Har tappat bort mig själv



Jobbat dagen lång. Gick bra, hade vunnit både säljar-priset och tabbe-priset idag om det inte vore för att tävlingen inte startart än! Attans. (Känns jätte bra att dom redan räknat ut att jag eller sara kommer vinna tabbe priserna ?! mobbing på g eller vad ? Ae. hehe) Med tanke på att jag inte frisknat helt så kör jag på en hemma kväll. Ska ju också trots allt upp och jobba även imorn! Ialf. Klickar runt här lite och drömmer mig bort i klädesvärlden! UNDERBART! Take care.

Den dagen jag aldrig mer kommer behöva be någon om något kommer va den lyckligaste dagen i mitt liv.

Ingenting att leva för

Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser
Hur små saker blir stora på nära håll
Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer
Är det här allt, tror jag nog att jag vänder om



Håller alltid huvudet högt

Ingen feber för tillfället, vilket vi tackar för! Halsen ser dock ut som den ska ruttna bort (för den som ville veta). Jag tänker ialf va en av dom som står på Hugo 23.00 ikväll för att kolla in Daniel Ray-Adams, hur sjuk jag än ska va! Sååå håll er ett par steg ifrån. Ska ta och sova en stund så jag orkar med kvällen! Samla krafter. Take care.




Jag försöker hålla mig på ytan av drömmarna

Så mkt insperation man får! Skulle bara vilja ha all tid i världen för att kunna skapa! mums!!!
(En tidig dag idag, som kommer sluta med plugg, vilket svider! Körksolan stod också på listan. Men för nu är det lite te och skiss som gäller. Take care!)  






Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om

Fastnat i en öken!










Trying to right or wrong

Ingen bra helg. Ingen bra helg alls! Jag blir så trött på mig själv. Mobilen och lite till försvann, och allt är bara ett stort svart hål sen igår. Och som plus på allt har jag haft näsblod fram och tillbaks hela dan! Nu är det bara så att jag ska bli nykterist! Gör till och med ont att andas. (Kan ju bero på ångest). Ialf, går och lägger mig, känner att jag skulle vilja ge upp mitt liv en stund! Take care.

Fick förslag på den här underbara låten häromdan. PERFEKT!


Vi gör det hur vi vill göra och i vår takt

Jobbat!! Massa folk idag, men gick brabra! Ikväll blir det först världens, sen lite utgång på det kändes passande med lite favorit personer sådär! Önskar att jag var i ett varmt land just nu och bara levde livet. Mmm! I ett annat liv kanske. Take care!


Minnen värt att minnas

KUUUUUUUUUUUUUL att ja lyckades gå på en buss som inte åker hem till mig själv (ANTECKNA HEM). Så hamnar halvvägs från arkösund! Systers kompis va som tur på väg till samma ställe så fick lite sällskap på den fina promenaden till ljunga (gjorde samma misstag). j vligt kallt, sjuuuukt skrattretande. Ae där tog min fredag slut! PINSAMT. Innan nån dömmer mig för snabbt vill jag bara säga att det är samma buss som går förbi ljungalandet egentligen bara att just den bussen inte gick förbi!!!!! Hatar nu officielt buss! Ialf. Jobba imorn först, sen utgång! Looking good. Take care.

Ser lite läskiga ut! (Börjar seriöst tvivla på att ens dom gillar vinter)



Jag kommer göra dig besviken

Helt slut, ingen ork i kroppen alls! Aja. Ska ta en power nap till, sen ska jag in till stan och träffa Madde! WUHU! Can't wait! Sen önskar jag att kylan kunde lugna ner sig lite, -20 imorse och det kändes rejält! BURRR. Så klä er varmt gott folk, och när jag kommer ut med mina "näsvärmare" hoppas jag ni köper dom så jag kan bli rik och resa till nått varmt place! Tack och hej. Take care!


RSS 2.0