best friends 4-ever

Tog en tripp till Ljunga för att träffa min bästa vän i hela världen josse!! :D har precis varit i england en vecka och saknat henne som en galning! Så nu var ja tvunget att träffa henne eftersom man har Sjukt mycket att prata om efter en hel vecka ifrån varandra!(pluss att ja var tvungen att visa all shopping för henne ;D) Snart blir det att slänga i sig lite mumsig mat för att sedan dra in till stan och ta en mysig fika på fräckas och räta ut alla frågetecken ;P Älskar min bästa vän väldigt mkt
PUSS Denisé


You act like you think you cooler than me

Mike Posner-Cooler than me


En dag med alla på MD! Mys. Vi gjorde kreationer med temat " sex and the city". Passade bra tycker ja allt. Känns konstigt att va äldst, men riktigt bra. Sedan blev det en sväng till Expresso med tjejerna, känns himla bra att träffa treon igen!!! Liiiite sur på Sandra och Erika att dom kommer tbx super bruna efter en vecka i Aya napa (fusk eller vad?! busar) Ialf. Ikväll blir en lugn kväll. Bara jag och hundarna hemma sen, så tar väl och poppar lite popcorn och segar framför tv:n. Tror jag behöver det också. Känns som jag inte sovit på ett år!

FÖRRESTEN, så kände ja att jag behövde förnyas lite, så det här bor nu hemma hos mig och trivs helt sjukt bra enligt mig, köpte även en stor kavaj och ett skärp på Myrorna! Underbart med second hand i vissa tillfällen. Take care!


Jag kommer få mitt straff till slut

Gick nyss en liten promenad i ljunga samhället med Snuske och Ellie, vår nya lilla medlem, Lili och Drifta fick haka på pernilla!
Har färgat håret också, kändes sjukt behövligt! Men nu ska ja iaf hoppa i säng snart. Är sjukt trött, och huvudvärken ligger på högnivå! Dessutom fick jag galet mkt näsblod förut (För er som vill veta??). Tror det är stressen som tar över! Ialf. Kul med skola igen, blir nog ett bra år. Take care!

mini Ellie. Hon är lite större nu! En riktig snygging!!!


Allt var svävande men nu så ser jag klart

Har inte blivit så mkt tid över till bloggen synd nog! Gillar ju att skriva här, men kommer förmodligen igång nu när skolan börjat igen! Kändes bra idag, blev en kort samling sen åka hem igen typ, va jätte skönt att träffa underbara malin igen. Är super trött nu, så ska nog ta en power nap, och sen plugga lite. Take care.

Monki, H&M, Scorett & Topshop!


JAG BLIR ALDRIG SOM NI

Lite bilder av valparna! Två lämnmade oss idag, dags för dom att dra mot sina nya hem. SAD!! Helt underbara. Aja, ska lägga mig framför tv:n en stund. Galet trött... Och på måndags startar skolan, vilket känns helt fel meeen, ska bli lite kul ändå. Take care. 


      

     

It hurts when you disapprove all along

Jobb, hem, käka, bad och nu plugg är vad som stått på min lista idag. Och nu är det bara två dagar kvar i skånelandet! Sen off we go tillbaka till ljunga igen, ska ha en super kul helg har jag bestämt mig för, sen är det sista veckan till skolan kör igång. HELT SICK va fort det gått. seriöst riktigt sorgligt! Men ser lite fram emot det ändå! Sista året för oss nu, lovely. MEN, ta tag i pluggandet en stund, sen hopp i säng för att stirra i taket en timme eller två innan man väl somnar. FUN! Take care.

Btw, glömt avsloja att ja vi drar till Spanien (torrevieja) i september! underbart!!!


Här är scenen varsågod, alla väntar sig nått stort

FÅR PANIIIIIIK! Är på gränsen till att ge upp. SUG!(sorry).
Har lite norrköpingslängtan tror ja! Tro det eller ej. see you later alligator.


Trying to recall what you want me to say

gammal men BRAA! Kings of leon - Be somebody



Imorgon är jag ledig! Ska på upptäcksfärd på Nova lund då. Förhoppningsvis hitta nått fint. Kanske nått kul från Topshop?! Aja. Ska plugga klart det sista. SEN bed time. Take care! BTW, så saknar jag mina bästa loppor. love.


Vi kollar inte tillbaka

Lördag, och LEDIG! Hur trött kan man va ?! IALF. Har vart inne i malmö idag på stan med mamma, Nettan och kära mormor. Gick runt och kolla lite, käka lite kina-käk osv... En lugn lördag helt enkelt. Funderar på att ta en power nap innan ja sätter mig och pluggar igen. Känner inte riktigt orken till det, men har inte nått val direkt. Jevla skiit asså. Nästa helg blir det att göra nått sjukt kul istället. Skulle behöva göra det, piggas till lite liksom. Aja. Saknar valpisarna!!!! En hel vecka tills ja ser dom igen. Jesus! Ae. Nog om det. Ska joina dom andra vid tv:n nu. Take care.

PASSION FOR FASHION YOU KNOW!






JAG FÖRSVANN

Fick sluta tidigt för en dags skull! Tog en sväng på stan sedan hem. Nu ska vi ner och fixa nått käk. TTYL. Take care.

Favoritbyxerna!!!


Det kommer hända det som inte hänt

Kom 1 och en halv timme förtidigt till jobbet idag! Sug va trött man kan bli. Ilaf, lite extra cash är aldrig fel.
Aja, ska väl hoppa i säng snart! Upp tidigt ännu en morgon. Lägtar till folket hemma lite, och har sisådär typ två veckor kvar. bra där... MEN tiden med mamma är en värdefull tid. Nog om det! Dags att rulla vidare. Take care.

'

Topshops filmcollection 2010 m. Kate moss



Hate it all.

RSS 2.0